LeenaKrokberg

Kaikki blogit puheenaiheesta Sukupuolivähemmistöt

Vuoro tukea sukupuolivähemmistöjä – Räikeille ihmisoikeusloukkauksille loppu!

Samaa sukupuolta olevien parien avioliitot mahdollistanut tasa-arvoinen avioliittolaki oli merkittävä askel kohti parempaa seksuaalivähemmistöjen oikeuksien kannalta. Myös 1.4.2019 voimaanastuva äitiyslaki on turvaamassa naispareille syntyvien lasten oikeuden molempiin tosiasiallisiin vanhempiinsa. Tätä kaikkea ei olisi ilman vuosikymmenien määrätietoista taistelua, missä kaiken aikaa tukena on ollut sateenkaaren alle mahtuva joukko yhtenä rintamana, unohtamatta niitä lukuisia suomalaisia, joiden mielestä ihmisoikeudet kuuluvat kaikille.

Cis-sukupuolisten politiikka

”Haluaisin äänestää jotain hyvännäköistä naisehdokasta.”

”Tuota… katotaas tota pöytää, että oisko siinä ketään hyvältä vaikuttavaa.”

”Ei mutta mikäs sun numero on?”

”286.”

”Voisin äänestää sua!”

”Meillä ois muitakin hyviä nuoria ehdokkaita...”

”Ei, ei, kyllä mä sua äänestän. Ei miehistä kuitenkaan naisia saa. Kerrotko numeros vielä uudelleen?”

*

Translakia on muutettava

Niin sanottu translaki, eli laki transseksuaalin [sic] sukupuolen vahvistamisesta (563/2002) on ehdottomasti uudistettava, sillä nykyinen laki joka säätelee transsukupuolisen henkilön sukupuolen juridista vahvistamista, on paitsi epäeettinen, mutta myös loukkaava transsukupuolisten ihmisten ihmisoikeuksia kohtaan.

 

Nykytilanne

Vastine viime aikojen virheelliseen keskusteluun gender-ideologiasta

Gender-ideologiasta on ollut paljon puhetta jota on värittänyt gender-ideologian väärintulkitseminen. Se pyritään esittämään mielestäni mahdollisimman radikaalina aatteena joka kieltää sukupuolisuuden ja toisi esille teoriaa sukupuolesta sosiaalisena konstruktiona. Gender-ideologiaa onkin keskusteluissa nostettu näkösälle aatteena joka romuttaisi perinteisen käsityksen kaksijakoisesta sukupuolesta.

 

Mitä Soini opettaa

       Soinin uusi aluevaltaus mielipidevaikuttajana vie hänen johtamaansa puoluetta merkillisille poluille. 

Aikaisemmin Soinin puheet ns sutkautuksineen ovat näennäisesti olleet ns kansan suulla puhumista koska käyttämänsä sanonnat ovat olleet joko aidosti kansanomaisia tai näennäisesti kansanomaisia tai kuten perseenmyyntivertaus, groteskisti kansanomaisia. Näin hän on saanut kuulijakunnan joka odotaa uutta viihdyttävää tai oivaltavaa sutkautusta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä